Home Producten Referenties FAQ Downloads Over ons Contact Vacatures
maximising performance

Accessoires & Spoelmiddelen

SpiroPlus Spoelmiddelen en toevoegingen

Moderne apparatuur is veel gevoeliger voor de samenstelling en kwaliteit van het installatiewater. Veel fabrikanten stellen zelfs eisen aan de waterkwaliteit in hun garantievoorwaarden. SpiroPlus spoelmiddelen en toevoegingen zijn bedoeld om de installatievloeistof en de installatie zelf in topconditie te brengen en te houden. De druk wordt geoptimaliseerd en eventuele problemen met de ontluchting en vuilafscheiding in zowel bestaande als nieuw te bouwen installaties worden opgelost en voorkomen. Regels, voorschriften en voorkeuren ten aanzien van additieven voor installatievloeistoffen veranderen. Een belangrijk doel is om de totale systeemefficiëntie te verbeteren en daarmee het energieverbruik te beperken.

Vind de juiste accessoires

Spirotech biedt diverse accessoires:
- Isolatiesets
- Spoelset voor woonhuisinstallaties
- Reinigings, afdicht- en beschermingsvloeistoffen
- Producten voor installatie-analyses

Analyse en advies

Spirotech, dé expert op het gebied van installatiewaterkwaliteit, biedt een gebruiksvriendelijke analyseservice waarmee installateurs, beheerders en huis eigenaren toegang hebben tot professionele laboratoriumonderzoeken. SpiroCare ProLab Analysis geeft een duidelijk inzicht in de kwaliteit van het installatie- en vulwater en tevens tips voor maatregelen die genomen kunnen worden om het rendement van de installatie te verbeteren. Het rapport kan worden gebruikt als bewijs van de waterkwaliteit.

Eenvoudige en waardevolle analyse

SpiroCare ProLab Analysis is een gebruiksvriendelijke set voor het nemen van watermonsters en verzamelen van gegevens over de installatie. De kosten voor het verzenden van het monster, het uitvoeren van de analyse en het opmaken van het rapport zijn in de aankoopprijs inbegrepen. Selecteer uw taal, vul het afgedrukte of online formulier in en stuur uw monsters in de gefrankeerde envelop naar het gespecialiseerde laboratorium van Spirotech. Na ontvangst van de monsters worden de resultaten binnen enkele werkdagen per e-mail naar u toe gezonden, zodat u snel en efficiënt verder kunt met uw werkzaamheden. Spirotech streeft naar een betrouwbaar, duurzaam rendement. Het rapport bevat daarom niet alleen een analyse van het water, maar ook tips voor mogelijke acties of aanpassingen. Op verzoek zijn gespecialiseerde analyses of advies op maat eveneens mogelijk.SpiroCare ProLab Analysis kan worden gebruikt voor het controleren van de waterkwaliteit tijdens het plaatsen van een ketel of radiator, voor het controleren van de waterkwaliteit vóór of na het spoelen van de installatie of voor het tussentijds controleren van de algemene staat van de installatie. SpiroCare ProLab Analysis maakt bovendien garantieclaims een stuk eenvoudiger, aangezien steeds meer fabrikanten van hoofdonderdelen een waterkwaliteitsanalyse als garantievoorwaarde stellen.


{{ ::item.name }}

{{ ::item.name }}

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com