Hoe houd u uw systeem in topconditie?

Om uw HVAC systeem in topconditie te houden is het van belang om de belangrijkste component van uw systeem, het systeemwater, in goede conditie te houden.

Regelgeving voor systeemwater kwaliteit

Veel producenten van verwarmings- en koelsystemen verlenen alleen garantie op hun producten wanneer het (gedemineraliseerde) systeemwater voldoet aan de eisen gesteld in ISSO 13, VDI 2035 en DIN EN 1717.

Volgens deze regelgeving moet het systeemwater voldoen aan de volgende eigenschappen:

  • Elektrische geleidbaarheid < 100 µS
  • pH waarde tussen 8.2 en 9.5
  • Hardheid 0 °dH
Spirotech zorgt voor de juiste systeemwater kwaliteit

Met SpiroPure houdt u uw systeemwater gezond

Er voor zorgen dat de kwaliteit van het water waarmee u uw systeem (bij)vult is één ding maar de kwaliteit waarborgen tijdens normaal bedrijf van uw systeem is een ander ding. Naast alle andere oplossingen van Spirotech, om lucht en vuil uit uw systeem te houden, hebben we SpiroPure ontwikkeld. Een set van producten die uw systeemwater kwaliteit op peil houden en uw systeem beschermen.

SpiroPlus om je systeem schoon en lekvrij te houden

Hoe beschermt u uw systeem?

SpiroPlus producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in verwarmings-, koel- en procesinstallaties. Samen met onze eersteklas hardware verbeteren en handhaven SpiroPlus producten de kwaliteit van de installatievloeistof en daarmee het rendement van het gehele systeem of proces.

SpiroPlus – Bescherming van binnenuit

Onze oplossing om uw systeemwater in goede conditie te houden

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over onze producten, onze oplossingen of heeft u advies nodig van onze experts? Aarzel dan niet en neem contact op met ons.

Neem contact op met ons