Home Producten Referenties FAQ Downloads Over ons Contact Vacatures
maximising performance

Vloeistofconditionering voor gesloten systemen

Dé specialist

Spirotech is dé specialist op het gebied van vloeistofconditionering voor gesloten systemen. We hechten veel waarde aan kwaliteit, innovatie en service. Want dankzij die waarden zijn we groot geworden. U bent bij Spirotech aan het juiste adres voor topproducten en adviezen op maat.  Onze totaaloplossingen beperken zich niet tot de productie van appendages en toevoegingen. Spirotech biedt namelijk ook kennis en informatie. Of het nu gaat om een eengezinswoning, een groot utiliteitsproject of een industrieel proces, Spirotech helpt u de performance aanzienlijk te verbeteren.

Wereldwijd actief

Onze hoofdvestiging en productiefaciliteiten bevinden zich in Helmond (NL). Wij beschikken over eigen verkoopvestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, België en China. De Noord-Amerikaanse en Canadese markten worden bediend door de zusteronderneming Spirotherm, Inc. in Chicago. Daarnaast wordt Spirotech vertegenwoordigd door een uitgebreid netwerk van geselecteerde importeurs in meer dan 65 landen.

Continue ontwikkeling

Spirotech gelooft in verbetering en vernieuwing. Daarom besteden we veel aandacht aan research naar nieuwe mogelijkheden en de ontwikkeling van nog betere producten. Een optimale vloeistofconditionering voor een optimaal werkende installatie staat daarbij voorop. Andere cruciale aspecten zijn maximale betrouwbaarheid en kwaliteit. Daardoor leiden onze producten en diensten onder andere tot energiebesparing, procesbetrouwbaarheid, comfortverbetering, vermindering van onderhoudskosten en verlenging van levensduur.

Rendement als resultaat

De producten en diensten van Spirotech zijn gericht op rendement. Een optimale werking, met zo weinig mogelijk uitval van en onderhoud aan installaties en processen. Daarbij telt voor ons niet alleen het kostenaspect. Een verantwoord gebruik van energie is minstens zo belangrijk. Dankzij ruim 40 jaar ervaring hebben we de kennis en mogelijkheden in huis om producten te leveren die al deze eigenschappen als geen ander combineren.


{{ ::item.name }}

{{ ::item.name }}

Your browser is currently not supported

Don't worry, there is an easy fix. All you have to do is click the link below and follow the instructions.

outdatedbrowser.com