Ontdek de nieuwste ontwikkelingen tijdens de Dag van de Warmtepomp

De wereld evolueert voortdurend, met een groeiende focus op duurzaamheid en voortdurende vooruitgang in technologie en digitalisering die de kern vormen van wat bekend staat als de vierde industriële revolutie. Als installateur, monteur of adviseur sta jij recht in het hart van deze veranderingen.

Wat biedt de Dag van de Warmtepomp?

Laat je informeren over de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied tijdens de Dag van de Warmtepomp. De dag begint met een blik op de toekomst via het Warmtepomp Trendrapport, waarbij de verwachte marktpositie van warmtepompen bespreken.

Gedurende de dag kun je deelnemen aan workshops over diverse onderwerpen, waaronder wet- en regelgeving, verschillende soorten warmtepompen, het gebruik van propaan als koudemiddel en effectieve adviesgesprekken voeren.

Na de workshops is er ruimte om in kleine groepen ideeën uit te wisselen over de behandelde thema's. We sluiten de dag af met een netwerkborrel en diner, zodat je onder het genot van een hapje en een drankje de dag kunt evalueren.

Spirotech - Sponsor van de 'Dag van de Warmtepomp'

Dus, ben jij een installateur, monteur of adviseur die op de hoogte wil blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied? Schrijf je dan snel in voor de Dag van de Warmtepomp op donderdag 6 juni in Ede. Spirotech zal aanwezig zijn als sponsor van deze dag.

Meld je hier aan voor de Dag van de Warmtepomp