Drukbehoud, cruciaal voor een goed werkende installatie

In een goed systeemontwerp is drukbehoud de sleutel tot een goed werkende verwarmings- en koelinstallatie. Problemen die ontstaan in installaties worden vaak veroorzaakt door een onjuiste drukopbouw in het systeem.

Onze experts hebben daarom een serie expansievaten ontwikkeld, met een volume van 4 tot 140 liter, met een zakmembraan (balg). Hierdoor voorkom je dat er corrosie kan ontstaan door het contact van het systeemwater met de wand van het expansievat.

Meer weten over onze expansievaten?

SpiroExpand EVN expansievaten met zakmembraan

Ontdek Spirotech

Spirotech is jouw partner op het gebied van systeemwaterkwaliteit. Wij ontwikkelen betrouwbare, standaard en op maat gemaakte oplossingen voor verwarmings- en koelsystemen. Onze producten zorgen voor optimale prestaties, een langere levensduur van installaties en een comfortabele leefomgeving. Naast hoogwaardige producten helpen we je ook met advies en service op het gebied van systeemwaterkwaliteit.

Spirotech referentieproject Nuenen

“De keuze voor Spirotech is gebaseerd op de bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten en directe korte communicatielijnen voor advies en technische ondersteuning.”
Aldus Jos François van JFrancois Advies.

“De keuze voor Spirotech is gebaseerd op de bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten en directe korte communicatielijnen voor advies en technische ondersteuning.”, aldus Jos François van JFrancois Advies.